my life belongs to the other side



hon är allt jag inte var


jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad

sjuk idag med, som tur är så är min johanna det också.

jag saknar inte den du var

Kul blogg utan bilder, fyfasen. Blir bättring på det när jag mår bättre. Ligger inlindad i en filt och kollar på Total Black Out medan pappa står och gör en smoothie. Min panna hettar och jag fryser, härligt. Älskar ju att vara sjuk! Fast nej, hej ironi. Fick i alla fall ett glädjande sms om nästa helgs planer, ett leende mitt i allt!

Hade jag en iPhone skulle jag också ha mig själv som bakgrundsbild, hihi

för alla gånger du var borta

Så surt att vara sjuk, missar intagningsprovet till gymnasiematte c så får räkna vanlig matte hela nian och det är galet långtråkigt att sitta hemma hela dagen. Funderar på att ta ett bad, göra en ansiktsmask och fixa naglarna för att få timmarna att gå. Sen har jag planerat en film jag vill se också. Som att sitta hemma i en försvunnen värld där det inte finns någonting fartfyllt att göra. Sen kommer nästa fråga, vad ska jag göra med all överskottsenergi jag kommer få? Tar en fråga i taget och första är vad jag ska göra nu, ska gå och ta en alvedon så vi hörs senare.

sjuk

sjuk, sjuk och återigen sjuk.. fantasifull rubrik också. åh vad jag inte orkar. tankar som snurrar hit och dit, det mesta om samma grej. bli kompis igen, eller inte bli det? så sjuk så jag vill dö, halsen gör så ont så jag håller på att spy varje gång jag hostar till. tänkte lägga upp lite konfabilder men fixar det imorgon för jag lär ändå bli hemma hela dagen. nu ska jag starta nya datorn, vi hörs

SÖTA!

konfirmerad!

Så var man konfirmerad då!! Tack alla för en grym dag och grymma presenter! Gick helt okej bra i kyrkan, var asglad hela tiden! Kom hem med felicia och släkten, fick en dator, converse, halsband och pengar. Tror det blir en tidig kväll för mig och felicia, sjukt trötta. Bloggar från mobilen nu så hörs igen när jag startat upp datorn! Puss!

håll huvudet högt

bloggade aldrig igår, men var först hemma hos jutt efter skolan, och sen på kvällen var jag hemma hos tommy med han, adde, micke och mimmi. hade en grym kväll! idag har jag mest fixat här hemma och sen åkte jag med pappa till systembolaget en snabbis. ska fixa klart mig nu och sen om en timme ska jag vara i kyrkan. nästa gång ni hör från mig är jag konfirmerad!!
första konfirmationspresenten någonsin, kram!

mimmi har fått ett myggbett

mimmi har fåt ett myggbet på benet och hon tycker att adde j är bäst på kung fu. hennes myggbett är stort och gör ont.=)) kram från adde j

när du inte ser

Sitter i soffan och laddar ner lite musik i ipoden, blir så sur när vissa låtar inte funkar. Åkte in till stan efter skolan idag med johanna, felicia och andreas. Köpte present till mimmi och träffade lite folk. Sen har jag städat hela mitt rum tills på lördag, nu gäller det bara att fortsätta hålla det sådära. Ska fortsätta lyssna på världens finaste musik nu och sen sova, natti.

Somliga dar tar jag in det jag hör

Åkte och grillade, och vid åtta gick vi till ica och köpte ett 15-pack piggelin, träffade oliver, andreas och emil där och var med dom resten av kvällen. Min mobil ramlade ur cykelkorgen också och råkade ut för världens smäll så ena hörnet på skalet har spruckit, ska se om det går att köpa ny baksida någon dag!
Ska kolla klart på Off the map nu och sen sova, godnatt!
En i stort sett random bild jag tog när johanna gästbloggade,

Samara

Hej på er alla Hannas söta läsare! Hanna sitter bredvid mig och checkar så att jag inte skriver något konstigt... Josefin sminkar sig och jag.. Gör mördarblickar till Hanna.
Nuuuu ska vi och grilla, det är väl goth.
Haha den va klämmig va? ;)
Eh.. Hejdå
/Johanna

Grattis mimmi!!

Till att börja med, grattis på födelsedagen älskade!
Tränade tills på lördag på konfan, vi slutade vid 9 och då cyklade jag hem och kollade på desperate housewives, sen dess har jag duschat och haft sönder teven. Nej men jag kom åt någon sladd så nu fungerar inte ljudet, ååååååh så less jag blir! Nej nu ska jag sova istället, godnatt!

I just cant let i go

Bra dag idag, tralalala! Jag är på bra humör, jag har massa överskottsenergi som jag inte vet vad jag ska göra med än. Ska i alla fall skriva klart mina svenska artikel så jag hinner lämna in den imorgon och sen är det konfa. Vi hörs!

And think of you

Åkte helt otaggad in till stan i eftermiddags, träffade mimmi, olivia och vendela. Köpte hårfärg och kollade på lite annat stuff innan vendela och olivia åkte hem och jag och mimmi hamnade på maxs uteservering. Sen hämtade mamma mig där och vi åkte hem och färgade min utväxt. Har hunnit med att plugga och planera helgen och nästa lite efter det.  Nu ska jag kolla vad resten av hemmet har för sig, vi hörs!

ingevaldssläkten

Kom hem för kanske en timme sen, har pluggat järnet sen dess. väntar på middagen nu samtidigt som jag kollar lite i nån tråkig släktbok. såg fram emot det när jag fick höra igår att vi är en av sveriges mest dokumenterade släkten men hah, vilket skämt, as tråkiga böcker! ska roa mig åt att fixa piercingringen istället så mamma kan hjälpa mig sätta i den sen, vi hörs!

bortom horisonten

onöjd-med-headern.se, vet inte vad jag ska göra åt den. har tröttnat för idag.
har tröttnat på allt för idag, mina fötter gör ont och jag har allmänt trött humor.
tänkte hålla mig vaken tills sista gästerna gått, men ska gå och lägga mig nu istället. måste upp tidigt imorgon också, orkaaa. jag orkar inte att bilderna är såhär små heller. godnatt.

nystart

jag och olivia splittrade våran blogg, en länk till hennes nya kommer här.
tänkte börja om på gamla bloggen, ska göra om lite och sånt sen blir det nog bra. tycker det är tråkigt att blogga själv så om någon vill starta en tillsammans kan den ju skicka iväg ett sms!
har haft massa gäster hela kvällen, nu är bara några kvar så som den trötter jag är hamnade jag här. har gått runt och shoppat i kupolen hela dagen också så är sjukt trött! ska fortsätta fixa lite nu, vi hörs!

RSS 2.0