f-f-f-f-f-f-f-f-f-r--e-e--ds-ag-

Hejsanhoppsan lillebror. Hoppas alla hade en bra dag igår, jag hade det i alla fall.
Är i ludvika nu med Olivia, ska äta världens frukost och sen ska vi åka in till stan. Ska kolla på dunjacka och klippa mig/färga håret. Fuunderar på att klippa sidecut, inte nån kort ful sak utan en ganska lång.. Får se hur det slutar, man vet aldrig.
Ha en bra dag folks, det ska jag ha!


när det måste bli bra

Mitt huvud mår såhär dåligt. Det är såååhär trött. Och det ska framställa en novell idag också. Men jaja, en dag till står det ut. Och jag känner att min svenska inte var nå vidare där, men jajaaaa. Trodde jag ärligt att jag skulle stå ut att få bra betyg hela året? Tvekar på mig själv och är avundsjuk på johanna som antagligen chillar i solen i grekland just nu. Men jag ska klara det här, jag ska ska ska ska göra det. För övrigt gjorde jag misstaget att googla på bilder på grekland, skulle dö för en vecka där. Ha det bra där twin, kommer sakna dig!


siktet inställt på framtiden

Odio estudiar espanol, pero tengo una prueba manana. Börjar få kläm på det här! Har spenderat min kväll med glosboken.se, ett tips om ni ska plugga på glosor. Själv pluggar man inför spanska provet imorgon, fick precis 89.23% rätt, ska inte ge mig förrän jag har minst 98%. Mitt huvud håller däremot inte med, det vill bara dö nu. 

Var på stan med Kristina och Markus hela eftermiddagen, hann inte hem tills mamma och pappa blev hämtade i helikopter så fick avstå den turen. Och det har jag fått höra bra mycket i kväll, deras flygtur i sveriges enda harley-davidson helikopter. Ja det är min pappa vi pratar om, vad hade ni väntat er? Nu ska jag fortsätta med min espanol, ha en fortsatt bra kväll ni lyckligt lottade människor som inte har prov imorgon!

 

Genetiskt modifierade organismer

Sitter i datorsalen på andra NO-timmen för idag och skriver om genmodifierade grejer osv, det snurrar ärligt talat bara runt i mitt huvud. Hade prov nyss där vi skrev 3 och en halv A4 sida om genetik, fick en bok med 50 sidor om det här som vi ska läsa och nu ska vi skriva massa om risker med det här osvosvosv? G-a-a-a-a-a-h. Mitt huvud vill sprängas.
Åker ner på stan och träffar Kristina sen, något att se fram emot i alla fall.
Nu ska jag fortsätta kämpa med min oförståelse, hoppas alla har det bättre än oss NO-klassare dom här timmarna.

p-l-u-g-g

Sara hämtade mig i skolan när jag slutade och så åkte vi till intersport, eftersom hon jobbar där kollade vi både prao och jackor. Jag är faktiskt sugen på en ny jacka jag med i år, och typ låta svea jackan ta semester i vinter eller nått. Vill ha en svart. F3tt snyggt. På tal om snyggt har mamma bokat både klipp och färgningstid på fredag, äntligen ska jag få ordning på kaos håret som just nu har fler färger än regnbågen.
Kom hem och några minuter senare kom victor, vi kollade på film och så. Var en evighet sen vi träffades. Han åkte nyss så jag ska fördriva min kväll genom att duscha och sen begrava mig själv i NO boken. Genetik och gen etik hit och dit, nästan samma ord ju. Men ska få kläm på det här, och kanske, med lite tur, få ett högt betyg.
Ha det bra vänner!

C-G idag

Sömntutor

Godmorgon!
Ligger i sängen med Mimmi och Olivia, var vaken helt själv i typ en timme tills nyss när oliven vaknade till. 

Igår på kvällen träffade vi massa sen gick vi hem för att det var så jäkla kallt och alla tre somnade nästan direkt. Världens piggaste b-rudar. Charmigaste också om vi får säga det själva. Ha det bra!


Lördag

Orkade inte blogga i går, var på stan först med olivia och vi träffade nåra, sen hade mamma tagit hem kinamat så åkte hem och sen så somnade jag i soffan vid 9. Sov bort hela kvällen, fast det var rätt värt. Känner mig mindre sliten, mår bättre över mig själv och är bara allmänt nöjd med allt. Jag älskar att inte vara trött, det är bezt. 

För övrig fick jag världens coolaste blåmärke när jag och hanna ramlade med moppen, såg det här om dagen och höll på att dö. Älskar det haha, det ser så förvånat ut, ser precis ut som en förvånad smiley.

I swear it feels like I'm dreamin

Ligger i sängen och har precis ätit middag, väntar på att mamma ska ha duschat klart så vi kan kolla på film. Vi är ensamma hemma tills på söndag så ska fördriva våran första kväll så. 

Var på stan med Olivia, Vendela och Stina idag efter skolan, var en evighet sen jag träffade någon av dom. Måste börja ta tag i mitt liv igen, på alla sätt och vis. Bland annat träffa mina vänner mer. Ska plugga senare idag också, har prov imorgon och skolan räknas in i att ta tag i mitt liv. Det och bli en bättre både vän och flickvän.

Jag älskar dig victor ♥

Every teardrop is a waterfall

Räddade dagen med att gå in på Coffehouse by George och köpa en ta-med vanlijlatte. GODASTE NÅGONSIN.
Kortet gick in att fixa så måste åka in till stan imorgon igen, men överlever. När jag kom hem kom Bernice hit och vi bara tar det lugnt, kollar på något ganska så underligt program och spelar wordfeud. Måste komma från beroendet. 

En typ dagens outfit bild, blev glad när kameran kom hem så har 1000000 bilder på i stort sett ingenting.


The spotlight is on you

När jag nyss blev glad av att jag ägde ut en fluga så kände jag att jag behövde bättra på mitt sociala umgänge en aning så ringde och gjorde både Johanna och Felicia till mina prata-i-telefon-offer. Min älskling, också kallad systemkameran, har kommit hem igen efter lite mer än en vecka på äventyr. Vågar dock inte sätta i minneskortet igen eftersom det inte fixats, kanske förstör kameran igen eller nått sånt. Är överrädd om den nu, märkte hur mycket jag tycker om den nu när den varit borta.


Ska ta bussen in till mamma kvart över så har lite tid att fördriva nu, kanske akutstädar rummet lite för det ser ut som ett helvete här inne. Hur som helst så ska jag göra något vettigare, så ha det bra folket!

Slappdag

Efter regn kommer solsken. Eller, med andra ord, efter att man ramlat med moppen slipper man gå i skolan och kan kolla på film hela dagen. Jag och Hanna ledsnade på att hela våran morgon var kaos så vi åkte hem igen, hyrde filmen I Am Number Four och bara tog det lugnt. Tog mig ner på stan när alla andra slutade skolan och mötte Kristina, vi satt mest på waynes och pratade, var jättemysigt. Kom hem och hittade Oscar här hemma, fick en Hugo Boss parfym i lite sen present. Nu ska jag duscha lite snabbt och sen ska vi fika. 

Tacka gud för att google finns, kameran är fortfarande på kamerasjukhuset. Var lagar man en kamera egentligen?


Spotify länk till Melissa Horns nyaste, lätt värt att lyssna på ♥

Melissa Horn


m-måndag

Dom två sista lektionerna idag blev inställda så slutade redan 11.50, huuuur skönt som helst. Känner mig som världens skoltröttaste människa redan.
Ska kolla på film med Lina nu och Jutt kommer hit snart också. Får se vad vi hittar på senare. Hatar att det ska regna. 

Grattis till mig själv

Hej igen! Fyllt klart och allt nu!
I fredags när kusinerna kommit och så var vi på bio, såg jägarna 2 och den var så jäkla bra! Hanna var också med och hon sov här då.
Sen i lördags var vi och shoppade på dagen, sen på kvällen kom nästan hela släkten och Felicia. Pappa hade köpt en tårta med en bild utav mig på så det kändes helt hemskt att skära sönder den. Men den var hur god som helst! När alla hade gått satt vi och kollade på Fast and Furious 5, den var också bra!
Och till sist idag, har slappat mest. Bara lina och fredrik som är kvar också. 

Det där var en av alla tårtor vi lyckades samla på oss, den c00laste

-

Idag har kusinerna kommit, Hanna är också här. Vi ska på bio ikväll och imorgon fyller jag år osv. Får se när jag lägger ner tid på bloggen. Ha det så länge folks!

Sovmorgon

Sitter och försöker fördriva tiden tills jag ska ta mig till skolan. Börjar 10.15 idag och första lektionen ska vi vara i datorsalen och plugga till ekonomiprovet imorgon så det känns helt okej. Går runt i mammas platå klackar också och funderar på att beställa hem ett par till mig med.. Men sen undrar jag lite när jag skulle orka ha dom. Får se hur den där funderingen slutar. Men till exempel dom här ↓, dom är ju rätt snygga att ha när det är någonting speciellt. Och nu menar jag inte att ha i skolan eller så, utan när det verkligen är något bra tillfälle.

skorna är från nelly.com

Den ena saknar känsla, den andra ödmjukhet

Melissa Horns album Innan jag kände dig släpps idag, nått som setts fram emot.
För övrig är jag fortfarande sjuk så ska bädda ner mig och tillfriskna. Sen ska jag plugga, har för höga tankar på mig själv och min framtid för att ignorera böckerna som ligger på sängen.


take me home, country roads

Brusvitaminer lär vara det värsta jag vet.. Åh vad jag inte orkar. Har suttit i över en timme och försökt få i mig ett glas. Och nej, jag driver inte. Det är inte ens halvt än. Lyckan spirar. Jag är förkyld som ett as, det passar verkligen inte nu. Sämsta veckorna att missa skolan och det är bara 4 dagar kvar till min födelsedag. Men det löööser sig! 

Jag - min kamera = gamla bilder.
En ekvation vi kommer få leva med ett tag framöver. Dom här två kom i alla fall förbi mig nyss när dom var ute på äventyr. 

Dom hade något gemensamt, jag blundade för det

Gjorde världens lunch hos B1y idag, amerikanska pannkakor och till det hade vi sirap i 4 olika smaker, feett med värt. Vi åkte tillbaka till skolan och var på sista lektionen innan jag träffade Adde, Adde, Micke och Tommy. 

Tänkte bara meddela att jag ska ägna resten av min kväll åt att begrava näsan i skolböcker. Och att kameran är inne på lagning så förhoppningvis kommer den hem till mig någon gång igen. Fungerande också dårå.
Nu har klockat råkat bli över 8.. och jag som ska hinna plugga. Ha det folks!

11/9, tänker på er i new york

Mamma skjutsade mig till min finaste idag ganska tidigt. Hade världens chilldag, det var hur skönt som helst. Ni vet, mjukisar, ofixade, film och hela köret. Sen bestämde vi oss för att gå på bio så vi åkte in och kollade på jag saknar dig. Med andra ord - vi spenderade våran kväll gråtandes i en biosalong. Aldrig gråtit så mycket till en film, den var hur fin som helst. Blev hämtad och sen har jag duschat och så. Ska sova snart så jag orkar imorgon. 

Gick förresten att rädda minneskortet i kameran så bilderna från igår klarade sig! Whoopwhoop! 

Hoppas på att min kamera överlevde kvällen

Jag vågar inte ta kamera batteriet från laddaren och sätta det i kameran för att se om den fungerar.. Jag vågar inte, för att jag är rädd att märka att den fortfarande inte går att starta. Den fick sig en dusch idag den inte hade behövt och efter det startade den inte. Min älskade systemkamera kanske bara blev typ 4 månader gammal. Det märker vi snart. När jag känner mig redo att antingen bli jätteglad, eller så besviken så det inte går att beskriva.


Bortsett från det har kvällen varit helt okej, gick mest ut på att leta efter folk. Trodde det skulle vara roligare än det var så är lite besviken men ska inte klaga. Nu väntar jag på att Oliver och Erik kommer hit, sen när dom går ska jag sova. Så godnatt i förväg!

Live like you´re dying

Pappa kom hem med en liters flaska redbull så nu ska jag hinka energi, och jag är så jävla taggad nu! Lyssnar på min nya HT 2011 lista på ipoden och den gör mig så jävla glad! Plus att jag har Felli som sjunger Per Gessle i telefonen. Och senaste bestämmelsen för ikväll är att träffa bästavän. Mickkkeeee ja0!


Förresten, det här är till alla, men mest till dig B. Fortsätt alltid kämpa, allting blir alltid bra till sist. Och då menar jag verkligen allting, på ett eller annat sätt löser allt sig. Kanske inte på det sättet man vill, men det sättet det slutar på kanske är bäst i längden. Och då blir det bra i slutet ändå. Var glad för det ni har just nu också, istället för att vara så rädd för att förlora det att ni glömmer bort att vara glada för det. Man gör saker man ångrar, faller för fel personer, men lev för det som är precis nu. Saker går fel, saker går inte alltid som man tänkt sig, men det är bara fortsätta kämpa och göra det så bra som möjligt. Om en sak får dig må dåligt, tänk då på alla saker som får dig må bra och värdesätt dom högre.
Never give up, visa världen att du har många anledningar att le. ♥

Everyone knows this is how to get famous

Glädjen som uppstår när pappa kommer hem med jordgubbar! Huuuur gooottt?!
Var på sjukt dåligt humör igår, men kvällen blev bättre och bättre tack vare världens bästa människor. Tackar alla som var där för det. Victor kom mot slutet också och han åkte nyss hem. Så nu är jag ensam igen, ska duscha och fixa mig sen åka ner till stan. Om det blir som det är tänkt, det vet man aldrig. Sen taggar vi kulturnatten! Typ. Är så otaggad man kan bli. Behöver musik. Att solen är framme gör dock allting så mycket bättre.
Behöver ork till att röra kameran också så ni får lite nya bilder, det kommer väl. Ska skriva klart om Ekonomi nu tills på fredag. Ha det!

It´s not me, It´s you

Torsdag eftermiddag

Menyraden är tillbaka, tacka gud för det. Tog ett tag att komma på att det var ett mellanrum på fel ställe, blir galen på alla kodmallar. Bloggen är 200px mindre också, men orkar inte ändra storleken på alla gamla bilder.
Slängde nyss i mig lite mat, stressad? Ja. Har jag en anledning till det? Nej. Fick skjuts hem efter skolan av Hanna, har blivit besatt av syslöjd, ska försöka kirra ett MVG i det. Och behålla det i idrott, och försöka få alla andra ämnen bra också. Och försöka ha ett liv utanför skolan fortfarande. Klarar mig från plugg idag, ska åka till hööks med Hanna och kolla på skor. Kollar på Simpsons just nu också, jag som hatar det.
& till er som inte vet det så heter Felicias nya blogg http://dentiondefebruari.blogg.se, värt att kolla!

I wish nothin' but the best for you

Stockholm idag var värdelöst, satt vid stationen mesta dels av tiden och väntade på att vi skulle få åka hem. Och roligast var lätt på tåget hem när vi hade papperflygplanskrig. Aldrig sett någon vika fulare flygplan än Hanna och Johanna haha. Stannade på stan sen med Jutt som bland annat köpte en födelsedagspresent till mig, och nu ikväll har jag varit ute och gått med Krille.
Fick även hem mina nya skor, äntligen! Saknat dom, behövt dom, velat ha dom, varit beroende av att sakna dom. Nu kan jag bli beroende av att kolla på dom. Men det får vänta tills imorgon, ska sova nu. Godnatt!

B1y + Frankie = Hanna

Hej där ute.
Jag och Hanna ägnade kvällen åt kladdkaka, glass, tvn, musikfix, tisdagsmys. Snart ska vi sova, försöka överleva natten i mitt ka0zrum. Ska hitta lite kläder åt både mig och Hanna att sova i nu, kanske öppna ett fönster en stund så det blir mindre än 300 grader här inne också. Lockande. Godnatt mina vänner!

Jutt kan känna sig som en stolt fotograf, h1h1. Klaga inte på min bildbrist, den har det jobbigt som det är redan.

Look, summer´s over

Trött.se.. Så less på allt, speciellt min facebook. Hoppas den dör. Eller nått.
Förövrigt så har dagen varit helt okej, trött och ont i huvudet men stannade i skolan. Ikväll sover nog Hanna här eller jag hos henne och sen imorgon åker vi och gör stockholm osäkert med klassen. Och förresten så fyller jag år om 11 dagar, livet är parteeey.

På tal om.. Ja ingenting så är det såhär jag ville göra en vägg i mitt rum

What are words if they´re only for good times?

Hade faktiskt en sjukt rolig dag i skolan, gjorde ka0z i köket med johanna. Efter den här veckan får vi säkert aldrig mer vara matvärdar. Ringde Felicia efter skolan och pratade med henne om allt och ingenting i en evighet, sen kom Victor hit. Han åkte precis så ska hitta mig något att äta sen duscha och plugga lite.
haha johanna, tha picture. vveojvl ♥

Du hittar oss på gatorna

Igår var jag med Jutt i sigtuna, fikade, träffade pojkvännen osvosv, hade en skitmysig dag. Sen på kvällen var jag till största delen med Krille.
Åkte in till gränby med mamma i förmiddags och köpte lite grejer, sen skjutsade hon in mig till stan där jag träffade Felicia, Mimmi, Vendela och Olivia. Satt på årummet i någon timme och fikade och pratade innan alla började dra sig åt olika håll. Slutade med att jag och Felicia hamnade på waynes med en vaniljlatte och filtar, Oliver kom förbi en stund också. Snackade mest och så.
Gjorde om bloggen för hade tröttnat på den, funderar på att göra om en vägg i mitt rum också. Göra den grå med lite tegel i. Kan visa en bild på hur jag hade tänkt någon gång, helt taggad!

Dagens val

Tröja - Shanon // Linne - Gina Tricot // Shorts - Inte den blekaste // Mörkblå tygskor - Esprit // Väska - Ralph Lauren

-

This is not what I intended
I always swore to you I'd never fall apart
You always thought that I was stronger
I may have failed

No uppsats

Sitter i datorsalen och har precis skrivit klart en uppsats om hjärtat och lungorna, eller klart och klart.. Är klar men är inte nöjd med den, men har skrivit ner allt jag vet och formulerat det så bra jag kan. Det blev inte ens en hel A4 sida så tror inte alls att jag kommer få ett bra betyg. Men jag kan verkligen inte dra ut på det mer, har dragit ut på allt så det känns som att hela uppsatsen står om samma sak.
Ska gå hem och plugga sen, matte. På en fredag, vilket liv. Hej mvg här kommer jag.

Let it rain over me

Är med min och alla andras bitch, aka Felicia. Vi har precis ätit och nu kollar vi på the hills osv. Får se hur kvällen slutar, ska i alla fall till bästa kusin som fyller 19 år och fira honom lite.
Där var vi inte gamla ♥

RSS 2.0