Nevermind, I'll find someone like you

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har för första gången sett lite av Victors andra liv. Var med han i Stockholm idag när han skulle prova och hämta ut massa sponsor kläder från boomerang. Sjuukt snygga kläder! Just nu duschar han så passar på att mobilblogga, sen ska vi kolla på film och så sover jag här inatt. Puss

It's the way I'm feeling I just can't deny, But I've gotta let it go

Aldrig varit såhär skönt att vara tillbaka i Uppsala igen, har haft världens hemskaste helg. Men tog mig igenom den i alla fall, även fast det var det sista jag trodde jag skulle göra. Blev hämtad inne i stan och åkte direkt hem, booort från den där stan. Olivia kom hit när jag kom hem, hon sover här sen och imorgon åker jag till stockholm med victor. Ha det bra så länge folks! 

snyggb-rud.se, hahah

Lördag

Hemsk dag. Ville bara lägga mig ner och gråta på marken. Var kallt och jobbigt och just där ville jag bara ge upp. Men det känns bättre nu. Har precis duschat för att tina upp min kropp några grader och försöker nu få tillbaka lite energi, gosat in mig i pappas stora varma tröja också. Han håller på att grilla nu och snart kommer gästerna. Blir en mysig lördagskväll här uppe innan helvetet börjar om, sen kommer vi hem igen. Längtar.

Klantigb-rud.se

Hallå där. Sitter i stugan i Dalarna nu och har precis läst klart moppeboken till imorgon, ska vara inne i stan vid 9 för kursen. En intensivkurs så jag hinner få skoterkort. Så mitt lov börjar egentligen på måndag. Klant som jag är har jag glömt både laptopen och modemet hemma också, så pappas dator fungerar inte heller, hah. Tacka Gud för fri mobilsurf! Blogg.se appen fungerar dock inte så bilder blir det inga alls, kul. Hur som helst, ha en bra fredagskväll!

Mys torsdag

Hahah, hade världens bästa dag i skolan. Väckte minnen från mina och Johannas sparkcykel minnen i hennes nerförsbacke, fattar inte att vi har överlevt alla mission vi hade för oss hela tiden. Åkte hem till Victor sen och var där hela kvällen. Kom hem för en stund sen och nu ska jag packa inför helgen sen sova. 

Hittade en jättegullig kofta i mammas garderob imorse också, hade den + svarta jeans idag

Det finns saker som borde vara lätt att säga

BOKAT BILJETTER TILL BREAKING DAWN DEL 1!!! Onsdag den 16e november kommer jag och Hanna vara dom lyckligaste i världen ♥

För övrigt fick halva klassen tre timmars sovmorgon idag, tillhörde delen som inte fick. I sånna lägen verkligen hatar man skolan. Men jag och johanna smakade lite nya grejs idag, var c00lt, dock inte värt. Åkte hem till jutt sen och provade lite halloween kläder, tagga! Nu måste jag läsa moppeboken, typ 110 sidor innan lördag morgon, sen 3 kapitel i engelska boken innan imorgon också. Min kväll kommer vara såå död. Kom på min begravning tack, hejdo. 

Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Hej där. Skolan idag gick snabbt, pratade med syv efter lunch och hon föreslog naturlinjen, hade inte haft en tanke på det innan. Så nu vart valet jobbigare, whoopwhop. Nej men jag mår ärligt talat psykiskt dåligt över gymnasievalet, var så jävla säker på det innan alla började prata om det, nu blir jag bara stressad över det och har ingen aning om vad jag ska välja längre.

Åkte i alla fall ner på stan efter skolan och fikade på storken med mina fina, var mysigt. När jag kom hem sen hade mamma köpt ett puder + puderborste, en foundation och en rengöringskräm från mary kay till mig, tack mami ♥ Nu ska jag prata med bestisfestis och vänta på att desperata hemmafruar börjar, ha det bra people!

This boy

Måndag. Hemma själv och undrar vart resten av huset befinner sig, dom brukar ha kommit hem vid den här tiden. Har i alla fall gosat ner mig i min Onepiece och knaprat på några ipren. Har inte så mycket att komma med, idag är en sån dag när jag inte har lust att göra någonting. Ska lägga mig under täcket och kolla på one tree hill. Och prata med mitt hjärta medans han befinner sig i Sverige. Livet är så bra just nu ♥

så många frågor utan svar

Åkte med mamma till gränby idag, men valde att inte köpa skorna.. Vet inte om jag ångrar mig eller inte, måste tänka mer på om jag vill ha dom. Börjar tveka nu. Åkte lite moppe efter det, krockade med stuprännan haa-ha, men nu kan jag köra runt åt båda hållen i alla fall och moppen klarade sig utan ens en repa så det var lugnt.

Pratar med mr boyfriend nu, ska läsa lite i moppeboken och sen sova. Kursen börjar närma sig, kan jag allt då äger jag ett kort jag får köra skoter på i vinter. Hoppaaaas!

Jag försöker men jag förlorar varje gång

Igår blev både lyckat och misslyckat, vi kraschade epan i en rondell men ja.. annars så gick allt bra, jag och victor åkte och hämtade markus sen kim, sen kom kikki och jessica också. Var med dom en stund sen åkte jag och älsklingen vidare och träffade storebror min vid 10 och det var efter det vi kraschade. Fick byta däck för det gav upp helt, sen tog vi oss i alla fall hem hit och så sov han här. Vi vaknade för sent idag och fick skynda för att han skulle iväg på någon racing grej.
Nu ligger jag bara i sängen igen och lyssnar på musik, ska fixa mig och sen åka med mamma på något mission tror jag. Eller bara kolla på one tree hill hela dagen, det lockar också.. Tänkte skriva godnatt men nej, god morgon på er! 

No one can control me, 'cause this is what I'm made of, You can hate but you can never break me

Vaknade vid 12 idag, duschade lite snabbt sen åkte vi med mamma till lager 157 och gränby. Ska åka tillbaka någon dag i think och köpa ett par skor på gränby, heelt underbara. Skjutsade hem Felicia sen och så åkte vi till farmor en stund och hälsade på lite. Vovven somnade på mina fötter så dom dog haha. 
Nu ligger jag i sängen och gör massa saker, lyssnar på musik, läser mina omdömen, väntar på älsklingen, skriver en bok åt olivia osv som hon ska få i julklapp. Blir riktigt bra faktiskt, handlar om kameler och så vidare hahah.
Nu kom victor, ha en bra lördag allihopa!!

Olivia du kommer dö så sjukt jävla mycket när du läser, jag dör av att skriva det haha.

Fredag

Hallå där. Igår efter gymnasiemässan var man heelt död, var sjukt. Men jag jutt och mamma åkte vidare och hade lite tordagslyx på kina restaurang och sen skjutsade mamma oss till jutt där jag sov. 
Hade sista prao dagen idag, dom bjöd på lunch och gav oss en väska. Var jätte sorligt att lämna alla, fick gå runt och krama alla hejdå. Kommer sakna dom sjukt! Hann med att köpa en jacka på lunchrasten också.
Åkte runt hela uppsala sen i jakt på en jacka i rätt storlek åt jutt, hittade en i boländerna till sist, väntade där på mamma och oscar som skulle hämta oss och sen åt vi + fille middag. Nu sitter jag och Felicia och äter glass och kollar på idol. Hon sover här inatt. Ha det gött folks!

"Jag älskar dig hanna, jag skulle dö utan dig"

Jag och jutt somnade ju aldrig igår, så är döende nu. Sjukt trött! Ska snart sova, väntar på ett sms som aldrig kommer komma bara. Praoen gick bra i alla fall, sara var våran handledare idag så vi fick massa raster och sen fick vi sluta tidigare. Var rätt bra eftersom markus hälsade på oss då. Träffade mimmi och vendela på stan sen, slutade med att jag jutt och vendela degade här innan vi träffade adde markus och kim. Det var kort sagt min dag, har ingen blogglust så eh. Ja. Nu ska jag fortsätta vänta på smset tills jag somnar, godnatt people! 

Fattar inte hur dom alltid kan få till en latte så perfekt. Och ja, det är det som döljer sig i mitt huvud. Slängde för övrigt i mig en av dom där och levde på en koffein kick idag. 


Sometimes when I'm alone, I pretend that I'm a queen, it's almost believable

Världens rea på nelly.com, 62 sidor med mest 50% rea, jag kommer dö snart. Vill ni också komma åt rean kan ni klicka här. Hoppas världens snyggaste skor är på rea, har kollat in dom ett bra tag. Från jeffrey campbell och heelt helt underbara. 

Fick nyss sitta i ett galet pinsamt samtal med nordea också för att beställa en ny kod till internetbanken, råkade spärra min igår av misstag och hon behövde ställa kontrollfrågor så mamma kunde inte ringa åt mig. Gaah, trodde jag skulle dö. 

Väntar på jutt nu, vi ska ha ont i fötterna tillsammans efter praoen och sen ska hon sova här. Praoen idag gick förresten bra, brandlarmet gick mitt på dagen så hela gränby fick stå ute i regnet en kvart och jag och jutt glömde trycka på knappen i hissen så vi stog där en stund också. Men bortsett från det gick allting bra. 

 

I don't know what's right and what's real anymore, cause I'm being taken over by the fear

Första dagen på praoen dårå. Började med att komma för tidigt, gallret var nere och allt så vi ägnade oss åt rullbandsrace och gå vilse inne på ica. Sen gjorde jag världens fail, var tvungen att fråga chefen om jag fick låna facebook osv, var ganska skämmigt. Resten gick väl bra, ont i fötterna bara men det är conversens fel, måste komma ihåg att ha bättre skor imorgon! Sjukt god lunch och chokladtårta, sen hann båda shoppa lite på lunchen också. Kan bli en dyr vecka!

Tv.nu är förresten en av världens bästa uppfinningar, passar min lathet perfekt haha. Synd bara att det inte fanns nått bra att se idag.

superstolt, men baby om det ändå var så enkelt

Har hunnit med en miljon grejer idag, och då överdriver jag inte ens. Tror jag, typ. Åkte hem i förmiddags, fick skjuts till felicia där jag lekte modell åt henne. Eller ja, mina händer gjorde. Sen hämtade mamma mig och nu ikväll har jag hunnit med en ansiktsmask, målat naglarna, planerat imorgon osv. Tänkte försöka hinna träna på morgonen, när jag är halvt vaken så jag inte fattar vad som händer haha. Sen är det prao dags, jag och jutt ska vara på intersport på gränby. Hoppas på att det går bra bara, min kusin börjar ju jobba två timmar efter oss.. Hähä.

Ska prata med min farbror om att tegla en av väggarna i mitt rum också, det plus jofama jackan kan inte låta mina tankar vara ifred.. 

Förövrigt är det ett & ett halvt år sen idag som conny lämnade oss, vi saknar dig ♥

Jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan

Började dagen inne på stan, dog en aning för en jofama jacka som var på rea. Skulle köpa en svart dunjacka, la undan den och allt, men sa nej till den för att jag vill ha jofama jackan. Och jag får bara välja en, så om 14 dagar kanske den flyttar hem till mig. Den behöver ett hem och den kommer förfölja mig i sömnen tills jag tar hand om den.. Gick vidare och åt sen, världens godaste focaccia. Skjutsade runt pappa på moppen lite när vi kom hem och nu har vi gäster.
Har två månader med min favoritkille idag också.


Dagens sysselsättning, hahah

Checkade in på Mcd västerås idag, världens bästa mcdonalds. På riktigt, ni som inte varit där borde ha det som ett mål i livet. En av anledningarna till att jag åkte med i helgen, den andra var att efter igår fick jag inte stanna hemma. Men det spelar inte så stor roll, ska kolla på  dunjacka imorgon och så vidare, kan bli bra det också. Det blir vad jag gör det till. Saknar mitt hjärta bara. 


Det här är livsglädje!

On any given night, catch me on the floor. Working up a sweat, that's what music's for.

hejåhå vad snabbt tiden går, klockan är redan halv 8 och det är redan torsdag? vad hände med dom andra dagarna? har skapat mig ett beroende av facebook, och där försvinner tiden. det går bara inte att komma därifrån. Jag vill göra om min blogg, eller jag ska göra om min blogg. När jag känner att jag har tid, så det kommer väl aldrig ske. Måste erkänna att jag har bloggtorka också, har ingen inspiration alls för att ta några bilder. 

Ikväll ska jag bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet, tycka synd om mig själv. Se om det är något bra på teven, tänker aldrig någonsin ta mig utanför dörren igen, fryser ihjäl.

Heelt random gammal bild, kameran ligger bredvid och ger mig dåligt samvete här. Mina naglar är fula på bilden också, men det är bara ett av mina i-lands problem. 

onsdag

Förfrusit                               √
Världens varmaste dusch       √
Onepiece                              √
Värmekudde                         √
Godis                                   √
Hawaii five-0                        √

Tisday

En kille gör ett mål på en fotbollsmatch och vipps så handlar hela facebook om det. Men det är kul att hänga med på vad som händer i fotbollsvärlden också antar jag.
Har precis duschat och tinat upp mig själv, var ute med markus för någon timme sen och var hur kall som helst i en evighet sen när jag kom hem.
Åkte till gränby med Johanna efter skolan, det var.. ett mission i sig. Fyllde i prao lappen, åt, köpte en pälshalsduk (?) och kollade runt lite. Var mysigt! 

You can hate me but never break me, this is what i´m made of

Felicia åkte precis, vi har plågat oss hela kvällen, från klockan 7, med att kolla på sista minuten resor och lyssnat på sommar musik och så. På jullovet, då ska vi iväg. Hur vi ska få ihop alla pengar till det osv är inte klart än, men det kommer. Vi kanske vinner på lotto eller så innan dess. Bortsett från det spenderade vi våran dag snackandes inne på waynes, var mysigt. Hade saknat min chey, var en evighet sen sist.
Nu ska jag sova, min iphone ska få ligga på kudden bredvid mig. Jag är kär i den, tyvärr victor, du är ersatt.


Bild från mitt och felicias senaste äventyr i somras. Plågar mig liiite till med en sommarbild, sen får det vara slut. Ska välkomna den älskade vintern då.

Deppmode

Jag och Felicia ska bli rika, sen ska vi flyga till maldiverna nån vecka och bara leva. Vi sitter och kollar på bilder och lyssnar på vamos a la playa, framtiden här kommer vi. Vi tänker boka en sista minuten resa tills på onsdag.. GAAAH. Döda oss.

When you call my name

Vi har slöat hela dagen, exakt hela. Jag har inte ens gått utanför dörren, hanna tog sin premiär vid 5 tiden när hon skulle ner till hezten. Jag tänker inte gå utanför dörren heller, kallt och kallt och mörkt bara.
Håller på att ladda ner musik på telefonen, fick d-a-m-p nyss när det inte gick att ta bort musik, måste göra om hela grejen. Plus att jag känner mig rätt stressad eftersom jag hade tänkt hinna måla naglarna, göra en ansiktsmask och läsa minst 50 sidor i genetik boken till imorgon. Och sen hinna sova också. Heh, nu blev det ännu mer stressat i mitt huvud. Godnatt bloggen!

It will rain

Tjabbba, behövde aldrig klara mig utan mobilen. Den dog aldrig, väntar fortfarande på att den ska göra det. Vill att den ska göra det snart, blir crazy av att vänta. Väntade nyss på Hanna i en evighet också, trodde hon hade dött på vägen. Vi har spenderat våran kväll med lite olika folk, spelat in våran nya serie Bets & Frankie på äventyr. Kanske har ni turen att få se våra tre avsnitt, annars inte. Hon sover här inatt, får se hur länge till vi orkar. Godnatt i förväg! 

Bild från mallorca förra året, whopwhopp.

The smile on your face

Hallå mina fina. Hoppas alla hade en bra fredag, det hade i vart fall jag. Började med två jobbiga men värda timmar inne på ThePhoneHouse, kommer inte nås på mobilen från någon gång idag till i värsta fall två dagar till. Men det löser sig iHope. Åkte hem till Victor på kvällen, vi var i knivsta en stund och sen så åkte vi hem till han och kollade på idol med hans syster osv. Sov där, kom hem för någon timme sen för att han skulle till viasat. Ska städa rummet eller spendera lite tid med mamma nu, kan inte välja. Sen ska jag försöka fixa kvällens planer utan en telefon, det lär vi märka hur det går. 

Torsdag kväll

Apple-killen har dött, okej alla på facebook vi har förstått det nu. Faktumet att det redan står överallt gör det svårt att missa. Hej bitter tjej. Ah, fast nä.. Jag är faktiskt på asbra humör, har precis duschat och gosat ner mig i onepiecen efter en bra kväll. Var hos lillfarbror, han fyllde år och han hade min favorittårta. Nördfamiljen satt och spelade wordfeud mot varandra hela tiden också, jag leder, det känns bra. Yngst och smartast, ha-ha, vem försöker jag lura.
Ska sova snart så jag är pigg tills imorgon, att vakna och inte vara trött är lätt världens grymmaste känsla.

Hittade förresten världens gulligaste uggs nyss.. Rym från affären och flytta hit, tack.

-

Idag kan alla läsa om världens bästa kille. Sidan 12 på sporten i UNT eller här.

Standing right beside her tonight

P-l-u-g-g-s-u-g-e-r.
Jag är slut i huvudet, igen. Börjar bli en riktig vana haha. Men det kanske för nått bra med sig i längden, så hoppas det är värt det här. Satt nyss och kollade kläder, hej shoppingsugen b-rud. Ska plugga så jag kan köpa allt jag ser när jag blir stor. Laddade på pengar på kortet nyss så nu fungerar det också. Ett helt nytt, oanvänt, mörkblått, nordea kort som det står hanna frank på. Älskar det h1h1. 

Såg nyss bilderna från helgen också, bjuder på en på mig och olivia. Jag orkar hur stolt jag ser ut över att han tar bild på oss haha. Kvaliten blev som den blev när jag kopierade bilden, lev med det. 

take me home, country roads

Jag minns inte när jag var så här nyttig sist, åt ett äpple häromdagen och idag en hallonsmothie. Frankie gör framsteg. Och jag inbillar mig redan att jag mår bättre av det, tänkte träna ikväll också. Kanske ta med mig voovvsen på en springtur. Med andra ord, jag är glad idag. Riktigt glad.

Har förövrigt mest pluggat matte idag efter skolan, ska snart byta det till engelska. Det flyter på bra idag, åh det här är en bra dag. Förresten, min mobil har gått sönder så kan inte svara. Så ni slösar bara på att ringa mig dom närmaste dagarna, skicka ett sms istället så ringer jag upp. Ska försöka få en iphone nu istället, den här xperian krånglar bara till det hela tiden.

Enda sen första dagen har jag varit ett vilset barn

Hallå där ni som överlevt dagen. Trodde jag skulle blåsa bort nyss.
Fick tillbaka våra genetik prov idag, 49 av 53 rätt och ett mvg rikare. Kändes bra, ska plugga lite matte snart också. Blir motiverad av att se ett tresiffrigt antal bokstäver på pappret när man får tillbaka det så. 

Var med Bernice idag efter skolan, sen med Micke ikväll. Och nu ska jag försöka göra en chokladsmothie eller vad det heter, har varit sugen på det heela dagen. Ha det bra people, sov gott!

Blogg.se vägrar ladda upp bilder = jag börjar bli sur.

Måndag

Skrev tisdag i rubriken och kom på mig själv med att önska att det var det. Har dock ingen anledning till det, känns bara närmare till helgen och allt då. Närmare till några dagar utan att köra slut på hjärnan. 

Åkte hem till Victor idag, kom hem för kanske en timme sen. Kollade på film, sjöng singstar med hans syster och kollade på filmer från när dom var små. Var mysigt, jag trivs där. Plus att jag har världens gulligaste kille. 

Nu ska jag sova, ska bara borsta ut håret. Min hårbotten hatar mig just nu för att jag försöker få ur en helt onödig tupering.

This town, kills you when you're young

Hej guttural och resten av er som läser, tänkte uppdatera eftersom guttural weeejtar på en bild på mitt hår. Och om vi ska ta det där kort sagt på svenska så väntar jutt på en bild.
Är hemma igen efter ett äventyr i ludvika som slutade med att jag numera är korthårig och bland annat äger en ny tröja. Och om allt går som det ska så kommer jag ha ett moppekort klart till vintern så jag får köra skoter. För övrigt, orkar jag inte blogga just nu, jag är för glad för det. G-A-A-A-H. Lust att springa runt huset eller nått sånt. Såg nyss min kusins hundvalp, såhär söt!! Ha det bra folket! 

Håret ser rätt långt ut på bilden, men på bilden med tröjan ser ni längden när jag har det framåt.

RSS 2.0