tills hon slet mig i stycken, spotta på mina sår

jag lät det gå, sväva på moln

Jag och olivia lät bli att åka till storvad igår, förlåt adde, men vi orkade inte. Så träffade kim och micke istället innan vi kollade på film och smakade en ny ben & jerrys smak. Gooottt. Nu ska vi fixa oss och sen åka in till stan och träffa olivias kompis.

med mitt muppo

Hallå där. Var ett tag sen, har inte haft blogglust. Ssooooorry.
Men har i alla fall varit i stockholm, och sen varit med olivia. Sagt hejdå till markus innan han åkte till kroatien, solat, degat och nördat är i stort sett vad vi gjort. Nu ska vi gå till ica och möta kim, tänkte bara berätta att jag levde eller nått. c yaaaaa

bild från stockholm på kicki, och olivia i sin vanliga..  ja någonting


Skin som den sol du är

Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.

Åh vad less jag var imorse när klockan ringde. Dra hunden bort från huset. Tröttna. Vända. Knappt hänga med henne hem, snälla farmor kom hem. Och den proceduren ska vi göra om imorgon. Om någon vill byter jag gärna liv den stunden. Fast älskar henne ändå, min bebis ♥
Laddar ner massa musik i ipoden så orkar inte uppdatera er om mitt intressanta liv, hejdå!

två mobilbilder från felicias konfirmation idag, glömde minneskortet till systemkameran.

du är inte ensam, vi tänker och hoppas på dig ♥

Idag är en sån här dag när jag känner att jag borde sova nu. Ställde nyss mobil alarmet på 08.29, då ska jag gå ut med min favoritvovve. Och mata henne, och allt annat man måste göra med en hund. Dagen blev rätt så rubbad och därför har jag ansvaret för en hund nu i obestämd tid, ni vet, mata och gå ut och sånt. Får se hur det går med tanke på att mina enda djur någonsin har varit grodor eller vandrande pinnar.. Hoppas på det bästa hur som helst.
Idag har jag i alla fall varit med vendela, vi tog en cykeltur i regnet och köpte ben & jerrys, sen åkte vi med wille och handlade lite middag. Sen dess har jag duschat och fräschat till mig från igår.



when you go down

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!
Hoppas att ni haft världens mest lyckade midsommar, om ni läser min spårade blogg är ni värda det kan jag lova. Själv så har jag ätit både lunch och middag med resten av släkten på gården. Har varit med vendela och mimmi också, sen nu ikväll har jag och vendela varit hos krille med honom, tobbe, matti, emil, jonas, jackie och simon. Kvällen vart bra till sist, vi satt på krilles baksida, och nu ska vendela sova här. C YAAAAA BABES

vilket bredband har du?

hahahahahaha alltså åh jag orkar inte med min natt humor. Satt och lyssna på en av spotifys listor, så kom en låt som inte alls var en reklam. Inte ens på svenska, men jag lovar att dom nästan säger "vilket bredband har du". Och haha, för er som orkar kolla så är låten under the water med one brother. Det mina vänner, har vi roat oss med nu ett tag.
Tidigare idag var jag ute och gick med kikki, sen träffade vi även markus, och sen vendela, bernice och jonathan. Nu ska jag snart sova för jag känner att min humor har spårat. Godnatt världen!

supersnygga


nu går vi ut och går, till er som bryr er. ta vara på informationen, den är så viktig. hejdååå

and when i´m gone, just carry on

Olivia sov här inatt, jag somnade medans hon nördade iCopter. Tänkte att ni ville veta liksom. Imorse drog vi på oss mjukisar och tjocktröjor sen åkte vi och handlade med pappa, helt ofixade och utan mobiler, det trodde ni inte va? Nu ska vi kolla på film eftersom det är så fint väder ute. Kikki kanske joinar vårat kalas också, får se vad framtiden säger om det. HEJDÅ. och ja, jag har tappat lusten att blogga seriöst.

men ser det ut som om att jag sörjer dig, snarare som att jag höjer dig

Är bara tvungen att berätta att jag klarade en bana på mitt mobilspel som jag försökt klara i en evighet, idag kom jag äntligen på hur man skulle göra. Så alla som försökt och inte heller klarat den, suckers! Jag klarade den, hah!
Förutom det så har jag inte så mycket att säga. Har kollat på film hela dagen med mamma, sen ska jag ta en promenad med johanna innan jag och olivia sover hos henne eller mig.

nej men vi har aldrig sagt att vi har ett liv heller

jag är inte som du, jag dör om jag stannar

baby, jag vet ändå vad som händer

Mimmi ligger och sover. Godmorgon världen liksom. Själv har jag hunnit med att duscha. Ska smsa till olivia nu, sen kommer nog hon också hit eller nått. Om inte mimmi vaknar snart så äter jag frukost själv, är så hungrig så jag håller på att döö. Mysigt. Skulle egentligen tagit en promenad med kikki nu på förmiddan också, men det spöregnar så känns bra att vi skippade det.. fick en bild i huvudet som föreställde att vi sprang och gömde oss under ett träd haha. Nu vaknade mimmi, YES!

jag orkar inte hur stolt jag ser ut.. haha kärlek till mig själv

Trött cheeeey

Ligger i sängen med mimmi, tror vi ska sova snart för hon låter övertrött. Alltså, hon sitter och säger harry potter repliker på skånska, och ja.. ni förstår. Jag har det riktigt jobbigt nu med andra ord haha. Tidigare idag var jag med johanna, sen kom vendela och jutt, och till sist mimmi. Ja hon var sist som vanligt. Känner att jag också börjar bli övertrött, våra samtalsämnen spårar totalt. Haettbralivhejdå

.

Känns som att hjärtat sitter uppe i halsen, som att jag håller på att kvävas. Ångesten är värst nu, men jag vet inte vad jag känner den för. Livet är hur bra som helst, jag har världens finaste vänner, inga problem och allt är bra helt enkelt, men ändå. Känslan släpper inte, den är som värst nu, den här tiden. Gaaah så jobbigt, vill inte gråta, vill inte le, bara bli av med känslan. Andas för fort, för att det känns som att det ska bli bättre då. Det hjälper inte, filmen som står och går hjälper inte, ska försöka med musik men känns bara som att sova kommer hjälpa, sova och vänta på ljuset. Jag har alltid varit mörkrädd, funderar på om det är det som jag inte klarar av nu, att vara ensam i mörkret..? Låter orimligt, men samtidigt låter det mest troligt också. Men det har ju tidigare inte varit något problem?

man skadar inte om man älskar

i'd rather feel nothin' at all, it's better, it's easier

Ligger i sängen och kollar på film, ska hämta min halvätna ben&jerrys så fort jag orkar resa mig också. Har inte rört mig utanför dörren idag, har verkligen inte orkat, har legat hemma hela dagen och tyckt synd om mig själv. Fått hela mitt rum städat och jag tror aldrig det varit så här rent, skrämmer mig lite. Bra sätt att rensa tankarna, fungerade. Behöver prata lite med bästavän bara, sen tror jag livet är rätt problemfritt. Undrar bara varför jag hela tiden känner en sån fruktansvärd ångest, går inte att sätta fingret på den alls. Det försvinner väl med tiden som allt annat, eller så hoppas jag att jag kommer på anledningen. Nu ska jag hämta glassen, vi hörs.

soooet

Jag somnade den natten i tron om att allt var bra

Jag har världens jobbigaste känsla just nu. Ni vet när man känner att något är helt fel fast man vet inte vad..? Man vet bara att nått är fel, så är det nu. Och det jobbiga är att inte veta vad som är fel. Kommer bli gaaalen på det här. Hur som helst klarade vi av att gå till ikea, köpte våra glassar och tog bussen hem. Skavsår så jag tror jag snart tar livet av mig. Nej inte riktigt så illa men det gör ont. Väntar på jutt nu, sen kanske vi går ut och grillar med lite folk, får se hur kvällen blir.

fett schnyyyygga


nu ska vi+jutt gå till ikea och köpa glass, sen ska jag och mamma på 40-årsfest. ha det bra hej.

vad är det för dag idag?

Sitter och pratar för mig själv eftersom olivia inte lyssnar, mysigt. Hade världens problem att somna igår för vid 4 var båda för trötta så att leka arga-gifta-paret gick över gränsen. Skrattade åt varenda rörelse sen, en övertrött hanna och en övertrött olivia funkar inte tillsammans. Idag ska jag in till stan vid 4, sen får vi se hur jag gör ikväll. Hur som helst, ha det bra!

24 norrlänningar

GRATTISGRATTISGRATTIS MICKE PÅ FÖDELSEDAGEN!!
missade lite med timmarna, men bättre sent än aldrig.
Åkte in till stan med Jutt och Olivia idag, köpte en grej ni får se imorgon, annars berättar jag väl då. Träffade en massa folk både där och hemma sen. Dom sista gick nyss, nu är det bara Olivia kvar och det mobboffret ska sova här. :)

jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Igår: Åkte hem till bästa och kollade på rec 1 och 2, sen träffade vi några andra. Allting slutade sen med att jag, jutt, olivia, oliver, tommy, markus och kim var här och kollade på Mr & Mrs Smith.
Idag: Vaknade upp med olivia och jutt här, gick upp och sa hejdå till olivia medans jutt sov och nu har även hon vaknat. Vi ska duscha och fräscha upp oss och sånt, sen får vi se vad som händer.


jättegammal bild, orkar inte hämta kameran. känns ovärt.

jag tänker lyckas för dig, jag ska aldrig sjunka lika lågt som du

Åh vad jag inte orkar att bloggen inte ska fungera som jag vill. Nu har menyraden hamnat längst ner och jag har inte den blekaste om hur jag ska få tillbaka den till sin vanliga plats så den får stanna där tills jag orkar försöka göra någonting åt det.
Lina och Erik åkte hur som helst hem idag, tror dom glömde halva sin packning eller nått sånt så lär ju se dom snart igen. Hoppas. Sen har jag varit med en massa människor, gjort lite allt möjligt. Helt okej början på sommarlovet i alla fall. Känner att jag inte orkar blogga seriöst när det ändå inte funkar nå bra så godnatt.

Feels like I´m in a dream

Fredag: Mamma och pappa åkte till Motala, Erik och Lina kom hit istället. Började lovet med en avslutningsmiddag på Texas Long Horn. Sen på kvällen var jag på fett med kärlek en stund när petter spelade men var så tråkigt så jag och hanna gick till stan en stund innan vi blev hämtade där vid ett.

Igår: Jag, Lina, Erik och Sanna var på Gröna Lund som konfirmationspresent, hade grymt roligt!! Såg en hummer-limousin och höll på att dö, min dröm är att åka en sån. Jag vill det så galet mycket! Kom hur som helst hem vid 10 och då kollade vi på film.

Idag: Nu sitter jag och kollar på Linas försök att baka bullar, får se vad som händer senare. Mamma och pappa är i alla fall på väg hemåt för mamma bröt nyckelbenet.



det smartaste jag hörde idag

man lever bara en gång så man måste följa vad hjärtat känner för stunden

avslutningar


du kommer bli ihjälslagen gubben

är med mimmi just nu, ska gå till ica och möta adde. Åkte in till stan efter skolan och mötte henne, sen åkte vi hem och solade, duschade, åt och ja nu ska vi ut. Får se vad kvällen kommer att bjuda på!! vi hörs!

halvkass mobilbild

din blick varje gång jag ser dig, den gör min dag


jag och fredrik här om dagen, hans dricka var gul

har bränt mig ännu ännu ännu mera idag, helt knallröd. Ligger och klagar på både det och att jag ångrar att jag någonsin färgade håret, vill ha ljusare hår, slippa utväxt, aaallt. Nej ska ladda ner lite ny musik i ipoden nu så vi hörs.

Jag ska aldrig mer ramla, nu är det stadigt


väntar på att vi ska gå upp till restaurangen och äta något, håller på att svälta
ihjäl hääär. Har bränt ryggen ännu mer idag också så det svider och ja, usch.
Börjar dra ihop sig tills vi ska gå upp så vi hörs!

Ett smartare drag är en lättare lösning



Legat och glassat i solen hela dagen, avslutade det med att dra oss till poolen. Bränt ryggen så det skriker om det har jag också gjort. Väntar på att grillen ska bli klar nu och sen är det middag, sitter ute i skuggan och här ska jag hålla mig resten av kvällen.

x3

'


Dom dagarna vi har varit här har vi solat, badat, firat, utforskat hallstahammar, shoppat, tagit en roadtrip till västerås, suttit på uteserveringen. Säger bara att jaaarå, livet är som det ska och mitt humör är på topp. Hoppas det håller sig såhär ett bra tag. Ska ta mig ut till resten nu, slog ihop ett långbord med 26 personer och grillade lite middag. Vi hörs!

Grattis till studenten Wille!!

RSS 2.0