Words come easy when they true

Fyfan så äckligt tråkigt det är att sitta i en bil en hel dag! Nu är vi i alla fall i Karlstad, tror jag. Har egentligen ingen aning, men det ser ut som jag alltid trott att Karlstad ska se ut och jag tror att jag kanske läste det på någon vägskylt nyss. Står hur som helst Göteborg på massa skyltar och det är bra det i alla fall!
På tal om ingenting tror jag också att jag har fått sittsår eller något, vet inte vad jag ska göra med min överskottsenergi som måste tryckas ner på ett säte!? GAAAAH!!! Helt rastlös!! 
Väntar på att Victor ska komma hem också så jag får veta hur det har gått på tävlingen i Tyskland, kan inte vara långt kvar nu innan dom är i Sverige igen tycker man.

Jag ska bättra mig och lägga upp nya bilder sen, kanske orkar ta någon under veckan. Eventuellt. Hör Chris Medina nu och undrar om jag ska gå på the voice i år, vore rätt coolt att se honom!!

Hejdå Lofsdalen, HEJ VÄSTKUSTEN!!!

Sitter i bilen nu med en ice-latte vanilla, hur gott?!?!! Lämnade lofsdalen imorse för att åka ner till sveg och störa lugnet där en stund och nu är vi påväg neråt i landet igen, får se vart vi kommer. Någonstans mellan Smögen och Göteborg är målet tror jag. Det blir nog bra hur som helst, och sen på fredag tror jag vi rör oss tillbaka mot Uppsala!!
Tänkte lägga upp lite bilder från igår men det går så segt så skippar det, hade hur som helst en bra dag och kväll. Cia0!

FJELLROCKEN.SE ÄR IGÅÅÅÅÅÅNG

Kvällen igår blev bra, åkte ner till sveg vid 6 tiden och gick runt i affärer. Sen skulle jag och Alex prova någon tipsrunda men sista affären var stängd så vi rev sönder vårat nästan färdiga papper och gick med några killar hon känner för att kolla hennes nya lägenhet. Var det hemskaste jag gjort, har aldrig gått så långt på samma dag förut tror jag. Åkte hem vid 11 och då gick jag ner på trapper en stund.
Idag börjar fjellrocken på riktigt, ska duscha lite snabbt nu sen ner på trapper och kolla på mopedracet, och om jag inte hinner det blir det lagom till alla bilar kommer. Klockan tre ska vi ner till sjön och kolla på skotrarna, sen ikväll ska vi på trapper, kommer bli sååååå bra!!!!

Söt bild på babe och sen båda oss igår

Ny design, for right now

Såhär får bloggen se ut kommande dagar, det är bilder från den här datorn som gör mig glad just nu och det ger mig nog blogglust igen. Alla är från åland förutom en, den enda bilden från spanien jag har här. Så nu kommer jag vara glad varje gång jag kollar på bloggen, och antagligen blogga mera då. Nu ska jag gå och äta innan vi åker, ha det bra!

Hope you win the race, so I can win your heart when you gets back

Ska verkligen göra om min blogg, blir äcklad av att bara titta på den och då tappar jag lusten för den helt.
Har tagit världens längsta promenad idag med Alexandra och hästarna, stannade och badade med dom någonstans på vägen också för att det var så varmt ute, tror både hästarna och vi behövde det. SEn har jag duschat och fixat mig nu, ska snart gå till Alex och så åker vi till Sveg för några timmars kanske shopping och någonting mer, var något där ikväll så tänkte att vi kunde åka ner. Senare ikväll när vi kommer tillbaka hem ska jag in till trapper så vi hörs imorgon!

Jag kan inte förklara det och om jag måste förklara det så tillhör du dem som ändå inte förstår

Sitter ute på trappen nu och väntar på att grillen ska bli klar så vi kan äta snart, morbror och hans tjej plus Lina och Erik är här på middag.
Ska till Trapper ikväll så ska nog börja fixa mig snart. Lite smink lär jag ju ta på i alla fall, kanske byta om lite och fixa håret. Har någon fläta nu som Erik gjorde sig ett försök att göra, så den ska jag byta ut till något annat. Får se hur kvällen slutar!

Nobody's gonna tell me I can't

Låter bli mitt nya träningsliv idag tror jag, räcker att jag och alex ska spela tennis. Förresten så går det där med nytt liv inte alls bra, snarare sämre än innan. Men jag är glad ändå, är ju i Lofsdalen och har något planerat alla dagar, blir nog rätt bra med fjällrocken i helgen.

Ska höra med mamma nu om vi ska ut och springa snart, annars ska jag duscha redan nu och sen se om alex har vaknat till än. Ska försöka att kanske ta några bilder idag för jag tappar blogglusten helt när jag inte har några bilder att lägga upp.. Annars lutar det väl mot en bloggpaus eller liknande tills jag är hemma igen, men tror jag ska fixa det här några dagar till. Vi hörs!

She's going clean again. In her new suitcase. It's her only way out.

Vet att jag är en dålig bloggare, till er som fortfarande hänger kvar så ska jag bättra mig. Till mitt försvar så har jag ett liv utanför bloggen som jag passar på att leva nu. Har varit med Alex och Linda idag, bakat scones, kollat på film, spelat spel osv. Sen nu ikväll har Lina och Erik varit här, världens mest saknade kusin!

Lofsdalens latmaskar ( jag & alexandra ) ska spela tennis imorgon, den ni. Ska göra en kopp te nu, sen kanske sova snart så jag kommer upp någon gång imorgon. Har blivit så galet lat på sista tiden, bortsett från mina försök till träning. Hoppas alla har ett bra sommarlov i alla fall, så får vi se när vi hörs igen!

bilden har varit med förut, men den fanns i arkivet och jag orkade inte ladda upp någon ny med farten på internet just nu. Så nöj er eller skit i det.

I miss my babe, It´s hard to stand still so long

Äntligen i lofsdalen!!! Åkte från vart vi nu var imorse, och efter ett stopp på järvsö motor och några i sveg, bland annat på glassbaren så var vi framme. Glassbarens cookies glass var nästan bättre än ben & jerrys, så jag har hittat mitt nya hangaround-ställe här.

Har laddat ner en ny sms app också för att mobilen skulle gå snabbare och i den var det massa smilisar som i alla fall felicia och alla andra iphone nördar kan se, vart skitglad när jag insåg att hon också såg dom, det gjorde typ min dag haha. Sitter i soffan nu och kollar på någon film med mamma och pappa, planerar morgondagen lite. Kommer bli bra att träffa alla saknade! Ska kila nu, ha det bra så länge!

Look where we are, everything is falling apart

Hallå världen! Befinner oss för tillfället någonstans vid Ljusdal. Dagen har gått åt till att handla, äta, träna, prata i telefon med felicia och sen till sist gå ner till vattnet och kolla på när dom åkte snöskotrar på vattnet. Det sista var i stort sett dagens höjdpunkt. Måste även tillägga att jag är galet stolt över att jag tog mig ut och springa också för första gången på bra länge. Ska ta tag i mitt liv igen, träna, kanske inte dricka fullt så mycket cola som nu och så vidare, och på tal om cola så är mittenbilden högst upp på den enda colan som fanns här, superäcklig! Nu ska jag ägna mig åt facebook en stund, vi hörs!

Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad

Har lämnat åland, the drunken bunny crew, stranden och allt annat därifrån och är nu hemma i Sverige efter en grym vecka i solen. Önskar jag kunde säga att vädret här var lika bra men nej, kan ju glömma att sola här. Hade en rätt så grym morgon också om man bortser från hur tidigt vi gick upp, frukosten gjorde hela dagen.
Hade gjort vad som helst för att få sova i min egna säng inatt men vi är redan iväg igen, har varit förbi mackmyra whiskyby en snabbis för att inse att det var skittråkigt där och att vi slösat nästan två timmar av dagen och nu tror jag att vi är påväg mot lofsdalen tidigare än planerat. Märker väl vart vi slutar. Vi hörs så länge!

I´m high on life

Hallå där babes.
Har haft en galet bra sista dag här på Åland, imorgon åker vi hem innan resten av sveriges befolkning nog har vaknat, fast åker kanske vidare till lofsdalen direkt. Hur som helst så har vi mest solat och badat idag, festat på hallonsaft på stranden, tagit igen all badtid vi missat. Sen så har vi provat våra kunskaper i badminton också som förövrigt var sämst. Nu ska jag kila, vara lite social. Pusshej!

DET EKAR ÖVER HELA STADEN

Sämst väder idag, jag och felicia tvingade mamma att skjutsa oss och köpa godis annars har vi bara slöat. Är övertrött också för kunde inte sova inatt när jag koncentrerade mig på ljudet av regnet på taket, var så rastlös satt jag till och med provade att räkna får. Och tro mig, det funkar inte alls. Sitter med Elin och fillepill nu och lyssnar på musik och pratar. Min kvällshumor lever ett eget liv, så den ska få göra det tills jag somnar nu tänkte jag. Hoppas på bra väder imorgon, cia0.

Everytime you hear the sound of my voice, just know that I´m looking down on you smiling

Sitter och dricker Frank´s med ida och fillepill. Hur coolt är inte det? Hehe, ego. Vänta bara tills min Frank´s header kommer, då jävlar.
Har solat hela dagen, hatar att vara rödhårig, vill bli brunare. Rött hår kan dö. Just nu i alla fall. Annars är rött hår fint, fast mitt råkar ju vara över färgat, ooups. Jaja, GODNATT.

Livet leker när man steker

Har stekt runt i Mariehamn idag, en stund träffade jag och felicia bland annat connys föräldrar i Käringsund också. Kom tillbaka hit och då badade vi innan middagen, huuuuujjedamig vad kallt det var!! Har kollat på film nu ikväll och bara haft det mys, tror det blir en tidig kväll för oss. Kanske håller oss vakna i.. 5 minuter till hehe. Till vårat försvar är klockan en timme senare här. Godnatt!

Oh yes I said it, I said it cause I can

Överlevt våran första dag på åland med att bara bränna sig. Vi har solat för det mesta och sen känt lite på vattnet men det var kallt så vi badade inte, vände och sprang tillbaka till handdukarna igen. Fegisar, vi vet. Ha det bra vart ni än är babes, för det har vi.


-

Nu åker jag och felicia och gör åland osäkert i typ en vecka, CIIIIAAAAO

I samma låga skor och leendet du log, såhär kan det inte va

Har världens klump i magen, önskar livet hade en stor slowmotion knapp så allt inte gick så fort. Kunna sakta ner det när man kände att saker gick för fort så det blev bättre och inte stressa in i någonting. Känns som att jag bara dragits med av farten och nu behöver jag sakta ner allt till ett tempo som jag hänger med i igen, bara rädd utav att inte veta vad jag kan förlora på vägen, det som kan bli en viktig del av mitt liv kanske fortsätter utan att bromsa och lämnar mig i farten jag vill ha..

På tal om annat så har kvällen spenderats till mesta dels med victor, och sen även felicia och vendela några timmar. Ska sova snart, vill vara pigg imorgon. Godnatt!

Jag undrar om du nångång är tillbaks dit igen, och du kanske undrar över mig

Hanna gick imorse jätte tidigt och jag och olivia var helt slöa hela dagen, vi gjorde lunch och kollade på film. Dock värsta stasiga lunchen med pannkakor, bacon, parmaskinka, sirap och allt. Sen på kvällen kom markus, och så träffade vi kim också. Kollade på fotbollen en stund men dom sög så åkte runt lite innan jag hamnade här helt döötrött. Så vet jag inte riktigt vad jag ska göra nu heller för min sms kompis somnade medan jag var och tog bort sminket.. Får vänta tills han kommer hit imorgon. Kanske också ska sova, känns ganska lockande..

låt våran kassa humor få leva ifred också, vi älskar den

Färdigskrivet. Färdigtänkt. Färdigtfärdigt.

Hallå där.
Sov hos mimmi i örsundsbro inatt, tog årets första dopp och åkte gul buss för första gången i mitt liv. Träffade olivia och vendela på stan också, sen när vi åkte hem kom hanna. SAKNAD OCH KONSTIG TJEJ. Åkte in till stan nu ikväll och var med några sen åkte jag, olivia och hanna hit där vi ska sova. Olivia ska gilla en facebook status så HEJDÅ.

Det finns dagar när jag älskar dig, trots allt

Olivia, vendela och tommy kom hit ikväll och så följde jag med dom ut. Vi gjorde inte mycket alls men var länge sen jag träffade dom så det var kul i alla fall. Olivia spelade in värsta mobbade videon också som jag ska kolla på när jag saknar henne. Sen stack olivia och vendela och jag och tommy cyklade runt lite innan jag också åkte hem. Ska snart sova tror jag, ska ta 10 i 12 bussen till mammas jobb imorgon och då ska jag ha hunnit duscha också.. Hur som helst, godnatt bloggvärlden.

haha den här är så ful.. söt

I love you, but I love myself more

Hallå alla fina. Har varit i enköping hela helgen och internet har inte funkat alls. Och tro mig, jag försökte kolla facebook flera gånger, ingen gång fungerade det. Men dagarna spenderade vi solandes och kvällarna satt vi bara på uteserveringen. En dag spelade ett hemskt band, annars har det varit bra. Kom hem för några timmar sen, träffade jutt och sa hejdå innan hon åker och sen har vi ätit kräftor, pappa grillar resten av maten nu. Förresten så åker jag och felicia till åland på lördag, stannar i typ en vecka. Och det är i stort sett vad ni missat av mitt liv i helgen så hejdå.

Country roads, take me home, to the place I belong, country roads

Kom hem från stan vid 11, åt på kina restaurang med andreas och tommy och sen träffade vi erik. Innan jag åkte till stan var jag med bernice en stund också, pratade mest om det vi missat i varandras liv den senaste tiden. Sitter och lyssnar igenom lite musik nu, vill ladda ner nått nytt i ipoden. Och ladda den, har varit utan den i säkert två veckor, emo känsla.. Min favorit grej, måste måste måste ladda den.

jag vet att du har tänkt, men berätta hur du mår

Jag har börjat bita på naglarna igen, fan fan fan. Alla naglar är hur korta som helst nu och jag hade tänkt göra fransk manikyr imorgon.. Sitter och typ river bort tånaglarna också, går inte alls bra så skulle behöva bita. Fast nej där går gränsen, satan så äckligt. Ellinor sov här inatt, sen i eftermiddags åkte vi in till stan och åt med olivia och julia. Åkte hem en stund och sen ikväll har jag varit med adde, tommy, olivia och julia.
Ska sova nu, hade tänkt sova tidigt.. Åh vad jobbigt allt blev, godnatt

haha jag kommer få så mycket skit, men kolla tommy och adde, haahaha jag älskar bilden ♥

This is not how it´s supposed to be, and this is not how it´s gonna be


så har jag spenderat min morgon, i onepiecen med en ramlösa och glee och the hills. Har även tränat, duschat och smörjt in hela kroppen med body butter. (som jag på tal om den glömde öppen här om natten, hela översta lagret hade torkat..) Skulle egentligen åka in till stan idag, men ska träffa adde nu en stund istället, sen vänta på mamma som kommer komma hem med en cupido sallad åt mig. Ska ta tag i mitt liv igen, ääntligen! Måste skynda nu, c ya babes!

Men tiden har sin rätt att ändras där den går

Har varit med johanna idag, känslorik dag. Vi testade för första gången att köpa en hyrfilm på ica, fungerade faktiskt. Sen skulle vi gå på promanad, gick in på någon bakgård och sprang sen därifrån gråtande och helt hysteriska för att det var en miljard sniglar där inne. Hann några meter till innan vi såg en mördarbil (?) och livrädda började vi gå snabbare, slutade med att vi sprang hela vägen hem nästan och då såg vi att det var en handikappad i en sån där motordriven rullstol, det var helt sjukt hur vi mycket skämdes då. Ska snart sova, känner inte att jag har någon anledning att sitta här hela natten och sen sova bort halva dagen imorgon, ska träna lite då, saknar tiden när jag faktiskt gillade att träna och vara nyttig, snälla kom tillbaka.

helt osöt bild på oss, men jag satt och leta i en evighet på en på oss två så nu ska jag fan i mig lägga upp den när jag väl hittade en.

Breathe me in, I'm yours to keep

Jag har alltid velat ha det jag inte kan få, och jag har alltid velat trotsa människor. Om någon säger att jag inte kan få någonting så vill jag ha det ännu mer. & speciellt det jag inte kan få, det vill jag alltid ha. Så är det nu, att jag vill ha det jag inte kan få alltså. Jag kan inte sluta tänka på det heller. Sluta vara så svårfångad, det psykar mig. Sen är det jag kan få helt ointressant, kan det bara inte byta plats så allt blir aningen lättare? Det värsta är undran ifall jag bara är intresserad nu för att jag inte kan få det..

Hur som helst, vaknade fyra timmar före jutt hos hennes kusin idag, vilket liv jag har. Sen blev vi hämtade och jag slappade ett tag. Träffade micke och sa hejdå till han nu ikväll innan han åker, vi satt och tröst åt glass för att jag hade spillt chokladglass på mina vita urbanears lurar. Och nu mobbar olivia mig för att jag höll på att ramla av en moppe igår, det här är verkligen inte min turdag så säger godnatt istället och väntar in imorgon!

ha det bra nu ♥

och han stormtrivs

Sitter i jutts kusins vardagsrum och pratar i tele med johanna. Jutt kör samma stil och pratar med någon annan i köket. Jag kollar på film också för dom som bryr sig. Tidigare ikväll var vi med philip och mattias, kollade på film då med och gosade med katterna. Var på mcdonalds en stund också, åkte crossmoppe hit till lägenheten och nu plågar jag mig själv med vetskapen att jag inte kommer nå ner på en sån som jag från början ville ha. Kan inte koncentrera mig på både johanna och det här samtidigt så ha det bra! Godnatt!

all the right moves and all the right places

igår kväll var helt spårad för en stund, men slutade i alla fall med att jag felicia och olivia sov hos olivia. Gick hem tidigt imorse och duschade och så och nu är jag och jutt hos hennes kusin. Hon är i dalarna så vi ska bo i hennes lägenhet med 6 katter. Tänkte bara säga att jag levde och att jag har bättre saker för mig än att blogga, CIAO

Nu tänker jag visa världen, även fast jag faktiskt saknar dig. Låt mig presentera mig själv

Dagen i korta drag, var först på stan med olivia och jakob. Åkte hem, låg och solade lite med mamma innan jag åkte med jutt till hennes kusin där vi ska sova lördag till söndag.
Smällde nyss utanför fönstret, fett creeapy. Fast sitter med musik så hör inte så bra vad som händer där ute, ska höja. Skrämmer alltid upp mig själv onödigt mycket. Ska snart sova också, är nå så fruktansvärt trött efter 2 nätter med olivia.. konstigt. Ska piggna till tills imorgon, ska träffa mina solstrålar olivia och felicia då. Godnatt bloggvärlden!

dåligbild.nu menorkarintebrymig.se

RSS 2.0