hejåhå ny blogg

www.hannafrank.devote.se, ses där hoppas jag?!

ödet var min väg, det tog mig överallt.

Borta bra men hemma bäst. Hade en galen kväll igår, men så jävla underbar! Känner mig lagom sliten idag, hann med tre timmars sömn inatt innan vi skulle upp igen och åka mot 018 igen för att babe skulle på möte. Ska försöka få med mig mamma till lager 157 snart och kolla på två tröjor, annars kommer jag inte röra mig många meter idag. Måste läsa en bok till engelskan också, välkomnar skol livet och alla dess rutiner igen redan nu.


Födelsedagsbarnet, snygg haha!

Svar på kommentar

Den som ville se en klassisk pussbild på mig och victor, det kanske kommer. Så håll utkik. :) 

Igår så lunchade och bowlade vi med kusin+hennes kille, var mys. Jag kom sist, som vanligt. Sen på kvällen efter middagen gick vi upp till moster en stund och sen ner på trapper. Idag har vi varit nere vid bystugan och sen var jag och mamma och shoppade lite. Firade småkusinerna med släkten ute på gården vid lunch och nu ska vi duscha och börja fixa oss för kvällen. Ska på middag med allihopa sen ska vi ner till fjäll lodgens spa avdelning för att fira erik, och sen ner på trapper igen. MYS. 

En tröja från idag, från odd molly. Tänkte ha den ikväll med jeans och lockigt hår. Bilderna vart inte nå bra men varken orkade eller hann ta nya.

Teach me how to breath.

blogg.se appen suger.
Är i Lofsdalen nu, babe har klarat träffen med dom första släktingarna hur bra som helst. Kusin är här nu, vi sitter och kollar resor och pratar om sponsor grejer till Victor. Kanske tar en resa till nått land och kollar på hans race med kusinen i juli, vore rätt c00lt. Ska socialisera mig nu, ha det!

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen.


Packapackapacka, stressad tjej. Fast nej, faktiskt inte. Packar i alla fall till imorgon, min tur att visa killen mitt andra liv. Med andra ord så åker vi till Lofsdalen imorgon och stannar tills på söndag. Men har en uppsala kväll kvar, börjar den med att Johanna kommer hit och gör mig middags sällskap och sen tar vi oss till Hanna. Myyys, kommer bli asbra. Ska göra om min blogg också, helt, kom precis på att jag har ju photoscape på datorn. Men det får bli någon annan gång, har inte tid, ska passa på att leva mitt liv medan det fortfarande är lov.

piggab-rudar.se

Igår hade vi fullt upp hela dagen, Victor skjutsade hem mig vid 12 och så kom Mimmi och Felicia och vi började fixa inför kvällen, slutade med att några sjukt snygga brudar var här och åt middag. Vi tog oss till ica sen helt utklädda och hyrde en film innan vi dog i sängen. Var mysigt, sen somnade jag med Mimmi och Felicia bredvid mig. 
Jag och Felicia tog oss upp vid 10 för att lyssna på Victor när han pratade i radion, och nu sitter vi och kollar igenom bilderna från igår. Ska väcka Mimmi nu snart så vi kan få i oss lite frukost!


RSS 2.0