Den här färgen, den ska jag få tillbaka.

Från innan jag började färga sönder mitt hår, tror bilden är från maj förra året. Hoppas på att få något sätt få tillbaka färgen. Att färga, det var mitt största misstag.

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar

Sitter i sängen med min gamla dator och kollar på gamla bilder, från början av 2010. Nostalgi. Saknar många från den tiden, många som jag bara låtit försvinna från mitt liv, som jag ångrar att det blev som det blev med. Många av dom som betydde mest för mig då. Har nya viktiga personer i mitt liv nu, men jag ska nog försöka få tillbaka kontakten med dom mest saknade.
För övrigt har jag haft världens bästa dag, skrattat konstant. Sjukt att det finns så bra människor. Tack till Markus också som största delen av dagen spenderades med.
Har planerat en fika med mitt hjärta också på söndag, allting är så bra just nu.

För vi lever alla med känslan att falla Och vid tomhetens botten står vi på toppen

Spontan beställde nyss ett par skor.. H3h3, hösten här kommer vi! Då var i alla fall problemet om höstskor ur vägen. Men ska inte klaga på att jag har problem, en spanska läxa och annars så är livet parteey. Bortsett från att jag åkte hem från stan 4 idag för att träffa killen, så går det ändå inte.
Var hur som helst på botaniska idag med klassen, jag johanna och hanna fördrev tiden på caféet innan vi åkte ner på stan. Kollade på dom som dansade med jutt, paulina och emma.
Nu ska jag duscha, cia0!

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Åkte hem från sigtuna tidigt imorse och duschade osv, sen kom kicki, andré och bella så åkte vi till furuvik. Kollade på alla djur, åkte lite karuseller och kollade på Eric Saade. GRYM!
Kommer ha lagom träningsvärk imorgon också för att jag bärde runt på Isabelle under hela konserten så hon skulle se. Mina armar darrade ärligt talat efter det haha, tränad tjej.
Nu ska jag måla naglarna och göra en ansiktsmask, fräscha till mig själv lite. Ha det bra!
gumman ♥

You can hate me but never break me

Jag, Felicia och barnen.. Det är oftast så för oss. Har varit i Sigtuna idag också, var inne i stan på dagen och åt lunch, köpte en väska osvosv. Åkte brandbil med massa småbarn också. Vi och barnen. Gick ner till hamnen sen och satte oss på en flybridge och solade. Hade en rätt lugn dag faktiskt, hur mysig som helst i alla fall. Gick in till stan sen igen och åt middag med alla innan jag och Felicia drog oss tillbaka. Och ja, vi funderar helt ärligt på att sova snart. Vi och barnen ni vet.

Jag var så hög, jag kunde dö

Klarat en skolvecka redan, känns fortfarande bra. Kanske kommer bli ett bra år, hoppas.
Fikade med Johanna efter skolan, sen fixade jag mig osv och så åkte jag till Olivia på middag med tjejorna. Var där tills dom skulle på mange festen. Åkte hem då och sen hämtade vi Felicia på vägen och åkte till sigtuna. Har suttit på en uteservering i hamnen ikväll tills jag blev helt paranoid på alla spindlar jag såg.

medan katten är borta dansar råttorna på bordet

Till att börja med, grattis på födelsedagen olivia ♥
Sen vidare till mitt eget liv, hade första hemkunskapen idag, alla fick baka körsbärspaj förutom vi som fick göra med hallon, whoopwhop! Hade håltimme sen så åkte in till stan med Bernice och kollade runt lite och åt. Tänkte träffa lite folk innan vi åkte tillbaka till skolan men både thorén och fyris barnen slutade när vi skulle åka så blev bara mat och kolla.
Nu ska jag gå och duscha, fortsätta smsa med mr random och sen sova. Mr boyfriend åkte ju till tjeckien idag så får klara mig med vad som finns.

Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

Åkte in till stan efter skolan och träffade Mimmi och Olivia, sen hem och äta innan pappa förstörde mina planer på att jogga genom att ta fram motorcykeln och fråga om jag vill åka med. Finns ärligt talat inget bättre än det, känslan av att sitta på en harley när det går riktigt fort är obeskrivlig. ♥
Frös lite när vi kom hem, fast det kommer jag aldrig erkänna för pappa, så bytte om till onepiecen och la mig i sängen. Ska duscha snart, sen måla sista lagret på naglarna och sen sova.
Min facebook har för övrigt damp så snart kommer jag också få det.

Cause even all the clear skies won't bring back yesterday, so why go chasing rainbows

Jag känner mig så äckligt sliten och utnött, ska byta ut dom tajta jeansen mot onepiecen, duscha, måla naglarna i fransk manikyr, ansiktsmask, ladda ner nån ljudbok, sovaaa. Får se hur mycket av det där jag faktiskt orkar göra men det är målen. Gick hem direkt efter skolan och la mig och halvsov i soffan. Och att det regnar gör knappast att jag känner mig bättre. Kanske kolla på en film också.. Åh jag är sån tidsoptimist, i mitt tempo så kommer jag hinna hälften av allt det där.

Saknar att sitta på den serveringen i den stan.. men snart så. Ska förövrigt träffa min pingla imorgon

Ingen kan få bort mitt leénde, du är så bra älskling

Sitter och väntar på att pappa ska ha grillat klart, är så galet sugen på kött och mangoraja. Eller okej, om sanningen ska fram är jag sugen på mangoraja men känns fel att sitta och äta det utan något till. Ska bli nyttig igen också, sluta med allt godis och sånt. I alla fall dra ner lite på det för jag får dåligt blodsocker av det och då blir skolan jobbigare än den behöver vara. Mitt skolår ska verkligen satsas på för fullt.
När Victor åkte hem idag träffade jag Felicia, Vendela och Mimmi några timmar och ikväll ska jag försöka få Hanna som sovsällskap, har blivit världens sällskapsgris. Annars ska jag vila upp mig själv mentalt inför första hela skolveckan. Skolan i mitt hjärta! Eller något sånt.

Ja jag vet att hon är söt men håll tillbaka

Kom hem från stan för någon timme sen där jag var med Hanna och Olivia, ändrade storlek på en klocka, köpte en till klocka och lite andra grejer till skolan. Väntar på Victor och resten av gästerna som kommer ikväll, ska äta kräftor och grilla osv. Hanna kanske kikar förbi en stund också.
Vaknade upp med Felicia vid min sida imorse efter kvällen igår, Krille och Tobbe gjorde oss sällskap också hela kvällen.
Nya klockan, och så är bandet svart.

This is the correlation between salvation and love

Har precis kommit hem från Hanna där vi gjorde våra första läxor och kollade på resor till London några dagar i slutet av september för att shoppa osv. Ja, jag har nämt att jag älskar livet just nu va? För övrigt så var skolan helt okej den också, och vi har bestämt att plugga en gång i veckan så vi får massa mvg och sen kan åka på resor när vi vill i framtiden.

För att jag älskar dig, så som du är

Helgen blir en blandning av vad jag hoppades på, jag får stanna hemma men det gör mamma och pappa också. Väntar in nästa bra läge att stanna hemma själv och fyller min hjärna med planer tills dess. Men det spelar ingen roll just nu. Livet är ändå partyyy, bortsett från att mitt hår inte hänger med i mina svängar då färgen inte alls blir som jag vill, fast med tanke på att det är i stort sett mitt största problem så är jag nöjd med mitt liv. Skolan är inte jobbig än, jag mår bra, jag har världens bästa människor runt omkring mig osvosv. Ja, jag mår bra helt enkelt. Om någon vecka ska vi prova öppet hus och dansa också, åh vad jag längtar! Vill röra på mig och dans med grymma vänner lockar galet.
Ska snart sova, imorgon väntar en ny dag med nya tidsfördriv som behöver massa energi. Ska bara.. och bara.. Eh ja, vi får se när jag somnar.

I'll guard your heart

Skolan gick bra idag också, skrev som mina mål att verkligen satsa och försöka höja i stort sätt alla mina betyg i år. Och det ska jag försöka hålla, ska plugga järnet hela terminen. Säger jag nu.
Ska se om vädret tillåter att mina vänner kommer hit snart eller om jag får klara mig själv idag. Om jag blir ensam ska jag ägna mina naglar lite tid, dom skulle bli glada åt det dom. Planerar helgen också, kanske blir så bra! Eller så dåligt.. Det märker vi.

Första skoldagen

Överlevde första skoldagen, skolfotot och porträttfotot förvånande bra. Var inte ens trött imorse, poäng till mig. Hade ingen jobbig lektion och på eftermiddagen spelade vi brännboll så det var rätt lugnt ändå.
Gick hem till vendela med henne, bernice och pontus efter skolan. Mötte felicia efter ett tag också och vi två gick hem hit. Sen dess har vi träffat dom igen och nu ska vi äta snart. Undrar vad vi ska äta, kanske låter.. gotttt. Orkar inte med mig själv så ska utsätta felicia för plågan en stund h3h3. Ha det bra så länge!

måndag eftermiddag

Sitter med en ansiktsmask och lyssnar på MTV och bara mår. På tal om musik så är min iPod usb&laddar sladd borta så är helt utan den. Funderar på att ringa mamma och be henne åka och köpa en ny på vägen hem, vill ladda ner en ljudbok att somna till nu när skolan börjar för då sover jag så förbaskat bra.
Pappa kom nyss in med en katalog kläder, vilken glädje det blev, ska kolla igenom den och längta till hösten nu. Känns ovärt att vilja ha kvar sommaren för den har redan somnat i väntan på nästa år. Hade dock inte haft något emot att vara tillbaka på mallis just nu där jag och min saknade var för precis ett år sen idag. Att vara brun på skolfotot imorgon hade jag inte heller tackat nej till.

Men tiden gick, jag tänkte på det varje dag. Att du är den enda jag vill ha.

Sommarlovets sista kväll spenderades vid ekonomikum med en hel del folk, men tröttnade ganska snabbt för att det regnade och jag var för trött för att tycka att det var kul i längden. Tog bussen hem med bernice och vendela vid lite efter 10 redan. Ringde bernice direkt när jag gått av bussen och pratade till nyss om allt och ingenting.
För övrigt så har victor varit här idag, jutt också en stund innan vi åkte till ekonomikum. Och nu ska jag snart sova, känner inte anledning att bara sitta uppe och vara trött när jag kan vakna pigg imorgon istället h3h3. Godnatt!

En av världshistoriens bästa vänner fick mig att lyssna på den här häromdagen, sen dess har jag haft den i hjärnan nästan hela tiden. Jag fattar inte att en vän kan vara så in åt helvete bra. Jag har världens bästa vänner ♥

Boy I wanna make you smile

Hej babes och hej uppsala. Känns bra att vara hemma igen, det där stället var en rätt stor fail.
Åkte till gränby med mamma direkt när jag kom hem och köpte lite grejer till skolan och sen hårfärg, färgen hette guldblond så får se när håret torkat hur det blev. Köpte sheer blonde shampoo och balsam också så det ska bli lite ljusare. Och nej jag ska inte bli blond, jag ska försöka gå tillbaka till min vanliga hårfärg. Hoppas det blir bra, orkar inte få utväxt hela tiden.
Victor kom hem nyss så ett sms från han om hur helgen gått sabbade mina planer på att sova.. Kommer ändå göra det snart med tanke på att jag inte är tillräckligt stark att hålla upp mina ögonlock. G0dnatt i förväg!

Bilden är mest till felicia för att hon ska kunna se den, gick inte att bifoga den i ett meddelande till henne på facebook så.

Do not regret anything you do, cause in the end it makes you who you are

Men jag slängde bort dig igen, Jag slängde bort någon slags vän

Jag och mamma räddade dagen genom att åka ner till ica och köpa kladdkaka, godis, filmer, tidningar och sånt. Sen slog vi ihjäl lite tid genom att dra ut och springa längs stranden, det kändes bra att röra sig lite.
Nu ikväll har vi suttit ute och ätit kräftor och firat martin och lenas förlovningsdag, kanske ska gå ner till restaurangen snart och lyssna på dom där nere. Planerar dom två kommande helgerna också, kommer bli så bra! Är glad igen, tralalala! Västerås och shoppa en helg med kusin, sen sigtuna helgen efter när det är sigtuna möte med båtrace och marknad och allt.

This is the way you remind me of what I really am, this is a different story. This time I´m mistaking

Ska gå ut och äta lunch snart, sen ska vi typ spela minigolf eller nått. Var inte så nära stan här som vi trodde så får se om vi stannar. Jag vill inte stanna i alla fall, men om dom vill stanna lär dom ha hittat på någonting att göra så då blir det väl bra. Eller inte. Det märker vi. Jag är fett bitter, nu ska jag gå.

Halloj.

Hej alla Hannas läsare :)
http://johannafredricsson.blogg.se/

För jag sjunger det på radio, men bara så du vet så är jag kär

Fick hem moppen idag, så körde runt lite på gården och lärde mig allting. Väntar bara på att få ta kortet nurå!
Åkte till Sandviken sen för vi skulle träffa några kompisar här, har suttit på uteserveringen nere på stranden ikväll och typ kollat på solnedgången och haft det skitmysigt. Mamma berättade att hon hade haft fribiljetter till Håkan Hellströms konsert som var ikväll också, värt att hon säger det när den redan har varit.

Den tjejen som måste börja tro på sig själv igen

Träffade Johanna igår, var så galet länge sen! Sen på kvällen träffade jag Olivia, Vendela, Felicia och några till. Satt ute vid dagiset och frös så jag och Felicia gick hem redan vid typ halv 11. Lagade lite att äta och satte på en film tills vi somnade. Nu imorse ringde klockan 9 och vi gick upp och åt glass innan Felicia åkte hem. Själv har jag kollat på Greys anatomy och nu ska jag snart duscha.

igårs outfit + en kort jeansjacka, C ya!

Den som talar illa om andra i din närvaro, talar ofta illa om dig i din frånvaro

Vaknade hemma hos victor imorse klockan åtta och kunde inte somna om, kunde knappt sova inatt heller för det åskade så hela huset skakade och jag var rädd att få en pokal i huvudet, risken kändes mindre om jag var vaken.. Så ni kan ju tänka er hur trött jag är nu. Eftersom han skulle till holland på tävling så var jag hemma redan vid 12, kollade på The Hills då tills Erik kom och stog med ett gigantiskt leende i dörren som smittade av sig galet. Stannade hemma tills han åkte igen och då kom Felicia och Vendela, i värsta regnet gick vi till Kristoffer som 3 blöta katter och spelade fifa med han och Tobbe. En bra facerape hann vi också med haha! Nu ska jag sova, natti!

I can almost see it, That dream I'm dreaming

Godmorgon världen!

Sitter i sängen och dricker saft och väntar på att felicia och vendela ska vakna.
Jag och felli var hemma hos philip i södra gottsunda med honom, victor, max och gustav igår ett tag, sen åkte vi till någon av deras kompis en stund innan felicia skulle och träna och jag åkte hem. Åt hemma innan vendela kom, och sen kom victor, philip, max och gustav igen. Vi åkte runt lite, träffade lite folk och sen stack victor och felicia kom tillbaka istället. Tjejerna stannade kvar och sov med mig och dom ska jag snart väcka tänkte jag.

Jag vill inte klara mig utan dig igen, kom tillbaka till den vanliga du, jag saknar dig

Fick skjuts ner på stan & mötte upp vendela idag, men vi tröttnade rätt snabbt på att gå runt där eftersom det regnade så vi köpte med oss godis och åkte hem till felicia där hon och johanna befann sig. Kollade på film där och chillade innan mamma hämtade oss igen. Nu ikväll har jag vendela och felicia kollat på film och bara tagit det lugnt, kommer ha felicia som min sovkamrat ikväll och tror inte det blir så sent för oss. Oliver kanske skulle titta förbi en stund men annars somnar vi nog rätt snart. Godnatt!

I bet it sucks to be you right now

Var på stan igår med mina fina, hittade ett par röda jeans (YES!!) och sen dansade vi små grodorna runt lyktstolpen utanför mcdonalds med någon tjej haha. Tänkte stanna till på ikea en stund innan vi åkte hem sen, men när vi väl gått av bussen märkte vi att det var den sista så det var bara att börja promenera.
Victor hämtade mig sen och så åkte vi till hans moster som fyllde år, träffade hans släkt och åt middag och världens godaste chokladtårta där innan vi åkte hem till victor. Kollade på film med hans syster och lite sånt innan mamma hämtade mig, blev en bra kväll också. Hela dagen var bra.

Nu ska jag ringa och väcka vendela och sen äta frukost, ha'et bra!

To all the girls who loved someone when he loved another girl and u setteld for someone like him instead

Hallå. Är hos min mimmi opigg just nu, har precis duschat och fräschat till oss lite från igår. Var med mimmi, andreas och johan, så var vi med några i svartbäcken och sen på stan. Felicia var med en stund också, hann med en pratstund vid ån som var behövd.
Nu ska vi snart åka in till stan, ska kolla efter ett par röda jeans och sen ikväll ska jag till victor. Kanske ska till hans moster en stund också som fyller år, får se hur det blir. Så vi hörs imorgon eller ikväll, ha det bra!

Deep deep under the water

På. Väg. Hem.

väg
hem
!!!!!
PÅVÄG HEM!!!!!!

Slutade våran resa igår med att shoppa i smögen, köpte en tröja från Marin Alpin som kanske visas om jag orkar. Såg i alla fall att mamma hade tagit en rätt bra bild på klänningen från Lilla Paris. Nu ska jag fortsätta kolla ut genom fönstret som ser mer och mer uppsaligt ut, hejdå!

Cause I'm on my own little mission

Den jobbiga känslan när man inte får ur skruven till töjningen.. Jag ska av med den, och jag ska av med den NU. Innan jag får panik och måste ringa mamma helst också. Fattar inte hur det går att skruva åt allting så jädrans hårt?!?!
Har haft en till asbra dag här, gick ut på klipporna och kollade lite i förmiddags, sen har vi legat på deras brygga resten av dagen. Fiskade krabbor för första gången också, sen hade vi krabbrace! Försökte ta lite bilder då men visste inte vilken jag skulle försöka ta på så blev inte någon bra.. Tyvärr, dom var coola då.
Nu ska jag faktiskt be mamma om hjälp och få loss skruven, cia0!

I walked under a bus, I got hit by a train

I Ramsvik nu! Tror jag, namn på dom här ställena är inte min grej, men nu är vi i alla fall framme där vi ska vara. Har legat nere på Nylunds privata brygga nere vid kanalen hela dagen, badat, solat och kollat på alla båtar som åkt in från havet och så vidare. När deras båt är fixad kanske vi är en av dom där båtarna, gaaah! Sen tog vi en promenad och köpte glass, där var utsikten över havet helt sjuk! Sen nu ikväll åt vi ute på verandan och sen har vi mest slappat.
Den här låten har fastnat i mitt huvud just nu så delar med mig av den till er också.

Somliga dagar tar jag in det jag hör

Hallå där. Befinner oss i Grebbestad nu, dagen har varit asbra! Gick ner på stan en stund i eftermiddags, köpte världens finaste klänning där innan vi satte oss på en uteservering i hamnen. Sen gick jag och mamma ner och la oss på stranden inne i stan. Har varit inne i stan hela kvällen också, var massa band som spelade och folk som badade från klipporna och det var jättemysigt, vill flytta hit! SKA flytta hit, någon gång!
Nu ska jag snart sova, vill vakna tidigt imorgon. Puss!
Bilden är från imorse i Åmål eller vart vi kan ha varit då. :)

RSS 2.0